A tagság megújítása

A tagdíjak mindig az aktuális, augusztus 31-ével véget érő tanévre vonatkoznak. Így az ősszel befizetett tagdíjak a következő, a tavasszal befizetettek az aktuális év augusztusáig rendezik a tagsági viszonyt.

A tagság megújításának módja:

 1. Az MKE tagságra háromféle csomagot kínálunk fel:
  • Online tag: aki csak online tud bekapcsolódni a konferenciába, annak 5 000 forintos éves tagdíj mellett biztosítunk erre lehetőséget.
  • Rendes tag: a személyes részvételre 20 000 forintos éves tagdíj mellett nyílik lehetőség figyelembe véve a megemelkedett catering költségeket.
  • Támogatói tag: 40 000 forintos éves tagdíj mellett lehet támogatói tagságot szerezni, mellyel a támogatói tagok meghívást kapnak a konferenciavacsorára, amire rajtuk kívül csak a konferencián előadókat hívjuk meg.

   

  PhD hallgatók számára az online tagdíj fejében biztosítjuk a konferencián való személyes részvétel lehetőségét (vacsora nélkül).

 2. Amennyiben személyes adataikban bármilyen változás történt, kérjük, hogy a honlapról letölthető „Belépési nyilatkozat” dokumentumot (MKE_belepes) töltse ki, és e-mail-en küldje vissza az egyesület e-mail címére: info@mktudegy.hu.

A Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület bankszámlaszáma:

12010611– 00156278 – 00100002 Raiffeisen Bank

IBAN szám: HU57 1201 0611 0015 6278 0010 0002

SWIFT kód: UBRTHUHB

Magyarországi tagjainkat arra kérjük, hogy a banki utalást használják, mert az az Egyesület részére jóval kisebb költséggel jár, mint a Paypal.

Egyéb megoldás híján, az egyesületi tagdíj Paypallal is befizethető. Ezt elsősorban külföldi tagjainknak ajánljuk, de a kártyás fizetéses megoldás az Egyesület számára magas költséggel jár. Kérjük a nevet és a számlázási címet feltétlenül adja meg, illetve a megjegyzésnél jelezze, hogy kér-e számlát!