Felhívás: MKE Diplomadíj 2020

areiff Kiemelt hír

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület (MKE) idén is pályázatot hirdet alap- és mesterszakos hallgatók közgazdaság-tudományi (economics) témában írt angol vagy magyar nyelvű szakdolgozatai számára. Az MKE elnöksége a legjobb pályázókat könyvutalvánnyal és az MKE éves konferenciáján való ingyenes részvétellel jutalmazza.

A pályázatra olyan, a 2019/2020-as tanévben benyújtott szakdolgozattal lehet nevezni, amely eredeti kutatási ötletet, elméleti, módszertani újítást vagy közérdeklődésre számot tartó empirikus eredményt tartalmaz. A legkiválóbb dolgozatok szerzői felkérést kapnak dolgozatuk előadására is a témájuknak megfelelő szekcióban.

A szakdolgozatot a szerző egyetértésével a témavezető vagy bármely MKE tag nevezheti úgy, hogy kitölti az alábbi google form-ot 2020. október 12-éig:

https://forms.gle/phH1Kbv9pAYSAxto7

A nevező oktatók és a hallgatók november közepéig értesítést kapnak a pályázat elbírálásáról. Az elfogadott szakdolgozatok közül az MKE elnöksége bírálók bevonásával választja ki a legjobbakat.

 

Az MKE elnöksége

(Köllő János, Bisztray Márta, Csóka Péter, Reiff Ádám, Sebestyén Tamás