Felhívás: MKE diplomadíj 2017

rlieli Felhívások, Oktatás

 Pályázati felhívás

A Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület (MKE) szakdolgozati díjára

Az elmúlt évekhez hasonlóan a Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület (MKE, www.mktudegy.hu) idén is pályázatot hirdet alap- és mesterszakos hallgatók közgazdaságtudományi (economics) témában írt angol vagy magyar nyelvű szakdolgozatai számára. Az MKE elnöksége a legjobb pályázókat könyvutalvánnyal és az MKE éves konferenciáján való ingyenes részvétellel jutalmazza.

A pályázatra olyan, a 2016/2017-es tanévben benyújtott szakdolgozattal lehet nevezni, amely eredeti kutatási ötletet, elméleti, módszertani újítást vagy közérdeklődésre számot tartó empirikus eredményt tartalmaz. A legkiválóbb dolgozatok szerzői felkérést kapnak dolgozatuk előadására is a témájuknak megfelelő szekcióban.

A szakdolgozatot a szerző egyetértésével a témavezető vagy bármely MKE tag nevezheti úgy, hogy elküldi az alábbi adatokat 2017. október 1-jéig a diplomadij@mktudegy.hu címre.

A szakdolgozat címe:

Hallgató neve:

Hallgató email-címe:

Egyetem, alapszak / mesterszak megnevezése:

A nevező oktató neve:

A nevező oktató email-címe:

Legfeljebb egy bekezdéses leírás arról, hogy a dolgozat miért felel meg a pályázat követelményeinek.

Csatolt fájlként a szakdolgozat.

A nevező oktatók és a hallgatók november közepéig értesítést kapnak a pályázat elbírálásáról. Az elfogadott szakdolgozatok közül az MKE elnöksége bírálók bevonásával választja ki a legjobbakat.

Az MKE elnöksége

(Kónya István, Benczúr Péter, Lieli Róbert, Reiff Ádám, Szabó-Morvai Ágnes)